Pesto

Het podium is de plek waar Pesto zich het meest thuis voelt.

Als creatief brein achter het duo is hij altijd druk bezig met het schrijven van eigen teksten voor de liedjes die worden gezongen en het voorbereiden van optredens. Geen situatie is hem te gek en hij weet er altijd een prachtige show van te maken.
Daarnaast heeft Pesto een groot hart voor kinderen en betrekt hij alle kinderen, vaders en moeders bij het optreden zodat het een groot feest wordt voor iedereen!
Al jaren is hij een trouwe piet aan de zijde van Sint Nicolaas tijdens zijn jaarlijkse bezoek aan menig basisschool.

En om maar te laten zien dat deze piet écht van alle markten thuis is, in 2010 schreef hij zijn eerste script voor de kort Sinterklaasfilm “Sint Nicolaas en de huilende Zwarte Pieten” en ook de jaren daarna schreef hij diverse scripts voor korte sinterklaasfilms.

Pesto heeft er persoonlijk voor gezorgd dat Sint Nicolaas jaarlijks een goed logeeradres (in Het Logeerhuis van Sint Nicolaas) heeft wanneer hij samen met zijn pieten in de buurt van Apeldoorn is. Dit enorme succes is mede toe te schrijven aan zijn organisatorische kwaliteiten en zijn droom om er voor ieder kind weer een magisch sinterklaasfeest van te maken!

Kortom, Pesto is een piet die je er bij wil hebben!!