Programma

Met DJ&Pesto kan je alle kanten op….

Het zijn misschien wel de gezelligste pieten die de Sint met zich mee brengt. Al jaren trekken deze zeer professionele Pieten als onafscheidelijk duo mee met Sint en brengen een leuk, interactief maar vooral muzikaal programma dat uitermate geschikt is als opwarmer voor de komst van de goedheiligman voor uw personeelsleden. De spanning rond het sinterklaasfeest is bij kinderen vaak groot, ze zien er naar uit en staan te trappelen om de Sint te ontmoeten. DJ&Pesto reizen graag vooruit om de kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s op te warmen met hun feestelijke liedjes. De sfeer komt er zo lekker in en de spanning zakt wat af.

30 minuten programma “Showtime”

Als opwarm-programma voor aankomst van de Sint brengen DJ&Pesto hun meest feestelijke nummers om de sfeer er goed in te brengen. Een half uur lang feest, zowel eigen nummers als de bij iedereen bekende Sinterklaasliedjes. Tot dat ze het bericht ontvangen dat Sint en zijn pieten zijn gearriveerd. Met het bekende “Sinterklaasje kom maar binnen”, wordt de goedheiligman ontvangen, waarna DJ&Pesto weer zullen vertrekken.

Prijs: € 500,= Excl. reiskosten en BTW

60 minuten programma “DJ&Pesto on Tour”

Als uitgebreid voorprogramma verzorgen DJ&Pesto een interactief en gezellig programma “DJ&Pesto on Tour”. Dat gaat over de reis van Spanje naar Nederland en wat er onderweg op de stoomboot allemaal gebeurd. Een afwisselend programma met goocheltrucs, grappige situaties en natuurlijk veel muziek.

Na de show is altijd een “meet&greet” mogelijk met DJ&Pesto. Ze maken graag even tijd vrij om met de kinderen op de foto te gaan en voorzien hun fotokaarten altijd met een originele handtekening van het duo.

Prijs: € 800,= Excl. reiskosten en BTW.

Sint Nicolaas (optioneel)

Het programma van DJ&Pesto kan desgewenst aangevuld worden met een bezoek van Sint Nicolaas en 2 pieten. De duur van dit bezoek is +/- 60min. Extra pieten in overleg mogelijk

Prijs: € 350,= Excl. reiskosten en BTW. Extra pieten: € 60,= per piet 

Het kan natuurlijk ook gecombineerd worden met uw eigen Sint en pieten.

Verder zoeken is niet nodig, leg nu contact met DJ&Pesto en bespreek je wensen. Zoals gezegd, met DJ&Pesto kan je alle kanten op….

Contactformulier